MTTM logo

Over MTTM

MTTM, voluit Message To The Moon, is een telecom- en internetaanbieder voor bedrijven in Nederland. Zij werd in 2006 opgericht door Hans-Willem de Lint met de droom om ooit écht als eerste telecomaanbieder een sms naar de maan te kunnen sturen. Tot op de dag van vandaag is Hans-Willem de Lint nog steeds eigenaar en directeur van MTTM, zijn er in totaal 30 personen werkzaam bij het bedrijf en verzorgt zij ruim 10.000 aansluitingen.

Een vuist tegen de grote telecomreuzen

MTTM werd opgericht met de missie om een vuist te maken tegen de grote telecombedrijven en een revolutie teweeg te brengen door grenzen te verleggen. Zij stelt dat de grote bedrijven misbruik maken van hun machtspositie. Als zelfstandige ondernemer binnen de telecomwereld begrijpt MTTM ondernemers beter en is zij in staat om oplossingen te bieden die creatiever en flexibeler zijn dan de standaardpakketten die de grote telecombedrijven bieden.

Diensten

De focus van MTTM ligt op zowel het kleinbedrijf en middenbedrijf als op het grootbedrijf en biedt verschillende soorten diensten. Allereerst biedt zij de mogelijkheid om via CPS (Carrier Pre Select) te bellen, het voordeel hiervan is dat de klant enkel de gesprekskosten betaalt en geen abonnementskosten. Wanneer de klant liever snel wil kunnen doorschakelen zijn Hosted VoIP of SIP Trunk oplossingen die MTTM biedt. Hierbij belt de klant via het internet. Bij Hosted VoIP is er geen telefooncentrale meer nodig en via SIP Trunk kan de klant haar eigen telefooncentrale behouden. Naast deze oplossingen biedt MTTM ook onder andere oplossingen voor telefonisch vergaderen en fax- en sms-diensten aan.

Klanten kunnen ook bij MTTM terecht voor de aanvraag van een servicenummer. Dit kan een 0800-nummer (voor de beller gratis), 0900-nummer (beller betaalt de gesprekskosten), 088-nummer (landelijk nummer waarbij de beller tegen lokaal tarief belt) of een internationaal service nummer zijn (internationaal bereikbaar op hetzelfde nummer).
Tenslotte is MTTM uiteraard ook aanbieder van zakelijk internet. Zij biedt verschillende pakketten, afhankelijk van de wensen van de klant, voor DSL-aansluitingen en aansluitingen via een glasvezelnetwerk.