otomoto

Over Otomoto

Otomoto is een Nederlands garagebedrijf dat gevestigd is in de Groningse plaats Ten Boer. Het garagebedrijf specialiseert zich in niet alleen de reparatie en onderhoud van auto’s en motoren, maar ook in de in- en verkoop van motoren. Daarnaast biedt Otomoto ook klanten de mogelijkheid om hun motor(en) in de winter bij hen te laten stallen. In haar winkel in Ten Boer verkoopt Otomoto tevens motorkleding.
Otomoto is ook in het bezit van een grote servicebus, waarmee zij op locatie service kunnen verlenen. Daarnaast heeft zij ook twee Volkswagen Polo’s ter beschikking die als leenauto kunnen dienen.

Eigenaren

Otomoto werd opgericht door de vrienden Peter Wildeboer en Klaas Anne Wietsma. Ze kennen elkaar al sinds 1988, toen zij samen op de opleiding MTS-motorvoertuigentechniek terechtkwamen. Vanaf dat moment begonnen zij samen te sleutelen aan brommers, wat zich later uitbreidde naar motoren en auto’s. Hoewel Peter zich meer op auto’s begon te richten en Klaas Anne zich vooral op de motoren toelegde, bleven zij nog altijd samen komen om samen te klussen. Voor lange tijd deden ze dit in een schuurtje dat zij huurden en het was altijd al een droom om ooit samen een garagebedrijf te beginnen. Toen de vrienden Otomoto oprichtten, werd hun droom dan ook eindelijk werkelijkheid. Beiden zijn gediplomeerde monteurs en Peter is tevens APK-keurmeester.

Wasstraat

Naast de garage heeft Otomoto ook haar eigen wasstraat, deze is uitgerust met zowel een volledig automatische wasstraat en een wasbox waar auto’s handmatig gewassen kunnen worden met een hogedrukreiniger.
De wasstraat is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur, en op zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

In contact treden met Otomoto

In het geval dat u contact op wil nemen met Otomoto, dan kunt u dit doen door te bellen naar telefoonnummer 050 – 3021624. Indien u liever digitaal contact wenst op te nemen met Otomoto, dan kunt u hiervoor het online contactformulier op de website (www.otomoto.nl) invullen, een e-mailbericht sturen naar info@otomoto.nl of een berichtje achterlaten op één van de social media pagina’s die het garagebedrijf heeft. Otomoto is actief op zowel Twitter (@OtomotoNoord) als Facebook (facebook.com/OtomotoNoord). U kunt natuurlijk ook altijd langskomen bij de garage zelf, deze is gevestigd op Handelsweg 12, 9791 DG Ten Boer. De garage is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 7.30 en 17.30 uur, en tussen 20.00 en 22.00 uur. Op zaterdag is de garage geopend tussen 9.00 en 12.00 uur.