Smees Groep

Over Smees Groep

Smees Groep is een Nederlands cateringbedrijf dat actief is in de catering-sector sinds 2009. Zij is in te huren als cateraar door zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland, maar is voornamelijk actief in de Randstad. Het cateringbedrijf is in te huren voor verschillende soorten evenementen zoals bijvoorbeeld congressen, verjaardagen, vergaderingen, bruiloften et cetera. Smees Groep is kundig in de bereiding van verschillende soorten maaltijden, zoals diners, barbecues, lunches, buffetten en zelfs live cooking. Zij kan de kwaliteit van haar gerechten te garanderen omdat zij enkel met een vast team van professionele freelancers in zowel de keuken als de bediening. Haar specialiteiten zijn onder meer voorgerechten, vleesgerechten, visgerechten, Italiaanse gerechten, salades, bijgerechten en desserts.
Naast het personeel kan Smees Groep, indien gewenst, tevens de gehele aankleding van de locatie verzorgen, alsmede eventuele tent-accommodatie, toiletvoorzieningen, stroomvoorzieningen en entertainment verzorgen. Alles kan dus in één keer worden geregeld door Smees Groep, waardoor de klant geen extra bedrijven hoeft in te schakelen om haar evenement tot een groot succes te maken en zo min mogelijk zorgen heeft.

Contact met Smees Groep

In het geval van vragen kan er per e-mail contact worden opgenomen met Smees Groep door een e-mailbericht te sturen naar info@smees-groep.nl. Zij zal daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Daarnaast is zij tevens actief op social media pagina’s zoals Twitter (@smeesgroep) en LinkedIn (linkedin.com/smeesgroep). Met name op haar Twitter-pagina deelt zij recepten die een beeld schetsen van de gerechten die kunnen worden klaargemaakt door het culinaire team van Smees Groep. Daarnaast kunt u ook altijd de website van Smees Groep raadplegen om een beter beeld te krijgen van haar specialiteiten (www.smees-groep.nl). Helaas is het niet mogelijk om per telefoon contact op te nemen met Smees Groep.