STACH

Over STACH food

STACH food is een Nederlandse keten van eetwinkels met vestigingen in Amsterdam, Utrecht en Overveen. Doordat STACH food geen restaurant is maar een eetwinkel, kunt u hier voornamelijk terecht voor kant-en-klare gerechten, broodjes en gezonde snacks. Deze kunt u snel meepakken om onderweg op te eten, maar u kunt ze ook in de eetwinkels zelf opeten. Bovendien zit er op de STACH food-locatie in Overveen ook een burgerbar in de eetwinkel gevestigd, waar u zogenaamde ‘New York Style’ hamburgers kunt eten.

Filosofie

Met haar assortiment van verse producten wil STACH food een soort kruidenier 2.0 worden; een echte buurtwinkel. Eigenaar Stach Schaberg vindt sociaal contact in de winkel daarom ook erg belangrijk, vooral in deze tijden waarop iedereen altijd druk in de weer is. Zo zijn de balies van de kassa’s extra smal, waardoor er meer contact tussen de klant en de medewerkers kan ontstaan.
STACH food speelt ook in op het feit dat men tegenwoordig te druk is om zelf in de keuken te staan, maar ondertussen wel steeds meer bezig is met lekker eten. Met STACH food als kruidenier 2.0 om de hoek kunnen mensen dan toch snel een gezonde maaltijd op tafel zetten zonder er zelf voor in de keuken te staan.

De gerechten en producten van STACH food

Bij STACH food staan producten en gerechten die gezond, vers en van hoge kwaliteit centraal. De gerechten worden dan ook dagelijks vers bij de eetwinkels afgeleverd en betreffen alleen streekproducten. STACH food kent dan ook haar leveranciers persoonlijk, wat ook weer goed past binnen STACH’s filosofie omtrent sociaal contact.
Daarnaast vindt STACH food het van groot belang dat er naar het seizoen gekookt wordt, hierdoor wisselen de gerechten dus ook regelmatig. Met haar assortiment probeert STACH food zich zoveel mogelijk te onderscheiden van het aanbod in de supermarkten. Waar men zich normaal een beetje schaamt wanneer zij een kant-en-klaarmaaltijd in de supermarkt koopt, wil STACH food dat schaamtegevoel juist wegnemen door unieke en gezonde gerechten te bieden.

In contact treden met STACH food

In het geval van vragen kunt u digitaal contact opnemen met STACH food door een e-mail te sturen naar hallo@stach-food.nl of door een berichtje achter te laten op één van de social media pagina’s waarop zij actief is, namelijk Twitter (@stachfood), Facebook (facebook.com/STACH.food) en Instagram (@stach_food). Daarnaast kunt u ook altijd in één van de winkels in Amsterdam, Utrecht of Overveen terecht, de precieze adressen kunt u op de website van STACH food terugvinden.