Wat doet Beyuna Business

Consumenten kunnen door middel van een investering hun eigen business opbouwen met de producten van Beyuna. Beyuna is een totaalconcept van biologische en dierproefvrije voedingssupplementen, verzorgingsproducten en make-up, een website, administratiesysteem, businessplan en promotiemiddelen, zoals samples, posters, een app en trainingen. Van dit gehele pakket kunnen consumenten gebruik maken om naast een direct inkomen ook een passief inkomen te generen.
De kosten blijven altijd gelijk, ook als de omzet vergoot wordt. Producten worden direct geleverd aan de klant, dus er hoeft geen voorraad aangelegd te worden, want die beheert Beyuna. Wordt er een transactie gedaan die tot stand is gekomen door de consument die zijn of haar eigen business heeft opgericht, dan vloeit daar een direct inkomen uit voort. Wordt er een netwerk opgebouwd waarin meerdere consumenten de Beyuna-producten aanbieden, dan wordt hiermee een passief inkomen gegenereerd. Vanuit elke plek kan gewerkt worden, het enige wat je nodig hebt, is een computer.

Gezonde levensstijl met biologische supplementen

Beyuna streeft ernaar om onderdeel te zijn van een gezonde levensstijl van consumenten. Optimale bewustwording van een eigen gezondheid is een van de missies die Beyuna onder consumenten wil creëren. Door middel van voedingssupplementen wordt er preventief gewerkt aan een goede gezondheid en wordt de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mineralen en vitamines gehaald, omdat deze vaak niet met voeding aan te vullen zijn.
Beyuna streeft clean labeling na. Dit houdt in dat de voedingssupplementen, verzorgingsproducten en make-upproducten geen kunstmatige ingrediënten bevatten die door het lichaam kunnen worden opgenomen. De producten van Beyuna worden dan ook op basis van wetenschappelijke onderzoeken geperfectioneerd. Daarnaast zijn alle producten biologisch, dierproefvrij en GMO-vrij, dit betekent dat er geen stoffen in de producten verwerkt zijn die genetisch gemanipuleerd zijn, zodat er nieuwe, onnatuurlijke eigenschappen ontstaan.

Producten van Beyuna

Het productassortiment van Beyuna bestaat uit veertien soorten supplementen, waaronder omega 3, magnesium CBD-olie, Q10, selenium +, probiotics en multivitaminen. Daarnaast biedt Beyuna nog een aantal verzorgings- en make-upproducten onder de naam Zoya, denk hierbij aan lippenstift en nagellak. De nagellakken van Zoya beschikken niet over een grote hoeveelheid hormoonverstorende ingrediënten, in tegenstelling tot de nagellakken van vele andere merken. Bovendien is nagellak veganistisch en dierproefvrij. De lippenstift van Zoya is tevens dierproefvrij en bevat geen lood en microbeads.