BH Support

Onderneemster en lingerie deskundige Anita van Elmpt helpt vrouwen bij hun zoektocht naar de ideale sport bh. Via haar online webwinkel BH Support kopen duizenden vrouwen per maand ondersteunende sport bh’s en fijne lingerie.

Medium, high en extreme sport

Tien jaar geleden begon Anita van Elmpt met het verkopen van sport bh’s in luxueuze sportscholen in Amsterdam en in het Gooi. In deze periode heeft zij veel ervaring opgedaan en realiseerde zij zich dat er nog enorm veel ruimte was voor de productverbetering van sport bh’s. Na twee jaar zich verdiept te hebben in alles wat met bh’s te maken heeft startte de eigenaresse haar online webshop BH Support . Dankzij de onderscheiding tussen medium, high en zelfs extreme impact sport is BH Support uitgegroeid tot het meest gespecialiseerde digitale platform in de wereld van de sport bh’s.

Persoonlijk advies

BH support, de naam zegt het al, streeft ernaar om vrouwen letterlijk en figuurlijk te ondersteunen bij het vinden van de juiste sport bh. Hoewel elke vrouw ten minste één goed zittende sport bh in haar kast zou moeten hebben, blijkt dat 80% van de vrouwen haar sport bh in de verkeerde maat draagt. “In de sportwereld moeten alle schakels kloppen om optimaal te presteren. Behalve de training, begeleiding en voeding, is ook de uitrusting hier een fundamenteel onderdeel van. Pas als dat hele plaatje klopt, kan een topsportster haar doelstellingen behalen,” vertelt Anita van Elmpt. BH Support heeft een speciaal ontwikkelde sport bh test waarbij vrouwen er achter komen welk model voor welke sport geschikt is. Afhankelijk van de antwoorden voorziet de eigenaresse haar klanten van persoonlijk advies. Maar om teleurstelling te voorkomen en zeker te weten dat een bh écht goed past, is er ook de oneindige ruilservice met gratis verzendkosten. 

Testteam

BH Support is één van de grootste afnemers van sport bh’s in Europa. Maar van haar leveranciers koopt Anita van Elmpt niet zomaar alle producten in.  De sport bh’s van BH Support moeten aan een hele lijst van criteria voldoen voordat zij worden ingekocht. “Elk merk heeft goede en minder goede modellen. Om er achter te komen welke bh’s een minder goede pasvorm hebben, laat ik alle bh’s die ik inkoop passen door een speciaal testteam. Dit zijn geen fotomodellen, maar normale vrouwen die bh’s voor mij passen uit verschillende categorieën, zoals een smal lichaam met grote borsten, smal lichaam met kleine borsten, brede omvang met grote borsten, maar ook een brede omvang met kleine borsten.”

Online meer kans op slagen

Tegenwoordig kopen steeds meer vrouwen hun lingerie online. Anita van Elmpt heeft op dit moment zo’n 70.000 tevreden klanten en verwacht dat dit de komende jaren alleen maar zal toenemen. Wie bij BH support winkelt heeft volgens de eigenaresse veel meer kans op slagen dan in de normale lingeriezaak. Behalve het gelimiteerde assortiment aan sport bh’s, zorgen ook de beperkte voorraden van lingeriezaken er voor dat steeds minder vrouwen hier een goed passende sport bh vinden. Wie ook maar een licht afwijkende bh maat heeft, slaagt nog maar moeilijk in de normale lingeriewinkel. Maar ook in sportwinkels is het vinden van de juiste sport bh geen gemakkelijke opgave. “Veel mannelijke verkopers hebben echt helemaal geen idee hebben wat goed past en hoe zo’n bh überhaupt hoort te zitten. Zij zijn daar helemaal niet gespecialiseerd in. Ik bewaar alle gegevens van mijn klanten, dus ik kan precies zien wat en welke maat er in het verleden is gekocht. Als een vrouw ook maar een beetje vertelt wat zij zoekt, dan kan ik haar via de chat of de mail adviseren welke bh goed bij haar past.”