Binnenhof projecten

Binnenhof Projecten B.V. is een drukwerkbemiddelaar van verschillende soorten drukwerk, zoals folders, posters, brochures en visitekaartjes, maar ook complexere drukwerken, zoals promotiemateriaal in de vorm van een magazine, een bedrijfskrant of een bedrijfspresentatie. De drukwerkbemiddelaar zorgt niet alleen voor het drukken van het materiaal, maar het is ook mogelijk om de gehele opdracht aan Binnenhof Projecten B.V. uit te besteden. Dit betekent dat het mogelijk is om zowel de planning, het ontwerp, het drukwerk en de verspreiding uit te besteden aan Binnenhof Projecten. Met ongeveer 55 werknemers is Binnenhof Projecten gevestigd in Hoogezand, maar de drukwerkbemiddelaar heeft klanten door heel Nederland.

Werkwijze opdrachtgever

Telefonisch of via de mail kan contact worden opgenomen met Binnenhof Projecten. Samen met de publicatie-adviseur wordt uitvoering besproken wat de wensen van de klant zijn, wat er wordt geadviseerd vanuit Binnenhof Projecten en welke onderdelen van het traject aan de drukwerkbemiddelaar worden uitbesteed. Over het algemeen bestaat het traject uit het adviseren van de opdrachtgever, het opmaken van de planning, het creëren en vormgeven van het drukwerk en het uiteindelijk produceren van het drukwerk.

Gratis drukwerk

Elke onderneming kan zijn drukwerk uitbesteden aan Binnenhof Projecten, maar het bedrijf biedt aan stichtingen en verenigingen ook de mogelijkheid tot een gratis publicatie. Of de stichting of vereniging in aanmerking komt voor een gratis publicatie wordt eerst getoetst. Dagelijks ontvangt Binnenhof Projecten verschillende aanvragen, de marketing- en communicatieafdeling beoordeelt of een gratis uitgave mogelijk is met het SponsorPublicatieConcept.

Werkwijze adverteerder

In de gratis publicaties van Binnenhof Projecten kan geadverteerd worden. Deze publicaties hebben altijd een sociaal en maatschappelijk doel, regionale en landelijke ondernemers verbinden hier graag hun naam aan door middel van een advertentieopdracht. Adverteerders kunnen contact opnemen met Binnenhof Projecten voor een advertentie, maar het bedrijf benadert zelf ook verschillende bedrijven voor een advertentie. Een advertentieopdracht wordt altijd binnen drie dagen bevestigd. De adverteerder heeft de mogelijkheid om zelf een advertentietekst aan te leveren of Binnenhof Projecten maakt in overleg met de opdrachtgever een pakkende tekst op.