Gaya Communicatie

Gaya Communicatie is een media- en communicatiebureau in online en offline media. De diensten bestaan voornamelijk uit het schrijven van (web)teksten, het maken van websites, grafische vormgeving, waar drukwerk onder valt, social mediabeheer, marketing- en communicatieadvies en het is mogelijk Gaya Communicatie in te huren als partner voor het opzetten van een evenement. ‘Gaya’ betekent ‘stijl’ in Bahasa en dat is ook waar zij voor staan: iedereen, elk bedrijf, heeft een eigen stijl. Met het werk dat Gaya Communicatie levert willen zij ervoor zorgen dat de boodschap die wordt uitgedragen een eigen stijl heeft.

Werkwijze

Samenwerken is succesvol omgaan met andere mensen. Dat is het doel van de samenwerking die een bedrijf aangaat met Gaya Communicatie; samen kijken hoe een samenwerking tot een succesvol resultaat kan leiden. Dit start eerst met een kennismakingsgesprek, waarin alle wensen worden besproken met de klant en vervolgens legt Gaya Communicatie een voorstel neer. Wanneer de samenwerking is aangegaan, dan wordt de klant altijd meegenomen in het creatieve proces. Bij Gaya Communicatie speelt persoonlijk contact een grote rol en wordt de klant altijd op de hoogte gebracht van tussentijdse ontwikkelingen.

Raisa de Jong

Achter Gaya Communicatie schuilt Raisa de Jong. Ze heeft marketing gestudeerd, maar ontdekte tijdens haar studie haar passie voor schrijven en vormgeving. Hierin kon zij haar creativiteit kwijt. In 2013 besloot ze voor zichzelf te beginnen met Gaya Communicatie, ze startte met het schrijven van teksten en social mediabeheer voor klanten, maar ze wilde het ‘totaalplaatje’ bieden. Daarom heeft ze ervoor gekozen om haar grafische vaardigheden verder uit te breiden en een cursus te doen. Daarna volgende een cursus websites maken met CMS-systemen. De kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar marketing- en communicatiestudie komt altijd van pas.

Contact

Gaya Communicatie is niet plaatsgebonden. Contact opnemen is altijd mogelijk via de volgende communicatiekanalen: neem een kijkje op de website www.gayacommunicatie.nl, stuur een mail naar info@gayacommunicatie.nl of bel naar +31 6 201 67 247. Gaya Communicatie heeft ook een Facebookaccount: www.facebook.com/gayacommunicatie.