Boccaccio

Boccaccio is een kamerverhuurbedrijf met verschillende faciliteiten in de seksbranche. De sexclub is gevestigd in Laren, vlakbij Amsterdam. Boccacio werd rond 1983 opgericht door Folkert van der Kerk. Inmiddels heeft zijn zoon, Daniel van der Kerk, zijn leidinggevende rol op zich genomen en heeft Folkert van der Kerk nog een adviserende rol in het bedrijf. In totaal werken er ongeveer tien mensen, verdeeld over de bar, de receptie, in de keuken, als gastheer en in de schoonmaak.

Faciliteiten

Boccaccio wil niet alleen een sexclub zijn, maar echt een dagje of een avondje uit bieden. Zo is het mogelijk om te golfen. De golfbaan bestaat uit negen holes putting green, een afslagkooi en drie greens voor het korte spel. Na het golven kan ontspanning gezocht worden in het binnenzwembad, de sauna of whirlpool. Als het mooi weer is, staan de deuren open naar de privéterrassen en privétuinen. Uitrusten kan op de vele ligbedden die zowel binnen als buiten staan. ’s Middags en avonds is de bar en de club geopend en is het mogelijk om een hapje te eten. Gasten worden verwelkomd door een show van stripteasers of paaldanseressen. Ondertussen kunnen de mannen een dame kiezen waarmee ze naar achteren gaan, waar de kamers zich bevinden. Boccaccio beschikt over ruime en schone privékamers. Eén à twee keer per jaar geven ze een feest, vaak in de zomerperiode en in december. Tussen kerst en oud en nieuw is Boccaccio gesloten.

Arrangementen

Deze locatie leent zich ook uitstekend voor zakelijke afspraken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om op de golfbaan te netwerken of een zakelijk diner te organiseren. De locatie is geschikte voor grotere groepen, Boccaccio biedt daarom dinerarrangementen aan, geschikt voor bijvoorbeeld verjaardagen of een grote groep vrienden.

Toekomstvisie

Op de seksbranche heerst nog steeds een taboe. Vroeger was ondernemen in de seksbranche gemakkelijk dan nu. Met de komst van het internet is het voor mensen gemakkelijk om een dame van plezier via internet te bestellen en is het niet nodig om naar een sexclub te gaan. Boccaccio wil zich onderscheiden door het totaalplaatje aan te bieden. Daarin is Boccaccio ook succesvol. In de toekomst wil Boccaccio graag zijn succes voort kunnen zetten, zonder tegenslagen.