Cap Living

Over Cap Living

Cap Living is een Nederlandse onderneming dat zich met name specialiseert in vastgoedbeleggingen en projectontwikkeling. Hierbij ligt de focus op zowel commercieel als residentieel vastgoed binnen de regio Amsterdam. Vooral de renovatie van luxe (monumentale) panden beslaat een groot deel van het portfolio van Cap Living. Bij zulke renovatieprojecten vindt Cap Living het van groot belang om het historische karakter van het pand te behouden, maar er tegelijkertijd ook een modern tintje aan te geven. Om dit resultaat te bereiken werkt Cap Living enkel met de beste vakmensen. Op de website van Cap Living is een overzicht van alle mensen waar zij mee werkt te vinden. Doordat vooral projecten met monumentale panden zo bijzonder zijn en uitsluitend een aanpak op maat vergen, investeert Cap Living jaarlijks in maar een beperkt aantal projecten zodat zij zich volledig hierop kan toeleggen. Kwaliteit is immers belangrijker dan kwantiteit. Verder werkt Cap Living al jaren nauw samen met De Graaf & Groot Makelaars en Heeren Makelaars voor bezichtigingen en de verdere afhandeling van de verkoop van haar projecten.

In contact treden met Cap Living

Het hoofdkantoor van Cap Living BV is gevestigd op Marnixstraat 285a, 1015 WL Amsterdam. In geval van vragen is Cap Living telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 020 – 6179179. Daarnaast is zij ook te bereiken per e-mail via capliving@capital-group.nl. Uiteraard heeft zij ook terug te vinden op social media zoals Twitter (@CapLiving), Facebook (facebook.com/CapLiving-387877694607619) en LinkedIn (linkedin.com/company/cap-living), waar zij geregeld updates plaatst over de projecten waar zij mee bezig is of welke klaar zijn om opgeleverd te worden.

Over Jorgen Bakker

Jorgen Bakker (geboren in 1970 te Vlaardingen) is momenteel directeur van zijn eigen onderneming, namelijk J. Bakker Holding. In deze functie belegt Jorgen Bakker in en ontwikkelt hij zowel commercieel als residentieel vastgoed.
Oorspronkelijk studeerde Jorgen Bakker rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Toch was Jorgen Bakker meer geïnteresseerd in vastgoed, maakte een carrière switch en ging zich volledig toeleggen op het vastgoed.
Samen met George van der Vlugt richtte hij in 2001 het bedrijf Cap Living op. Op dat moment viel Cap Living onder Capital Investments, de ontwikkelingstak van moederbedrijf Capital Group Amsterdam BV. In 2012 werd de naam van Capital Investments veranderd naar Reijckeroordt BV, vernoemd naar de naam van het huidige kantoorpand. Uiteindelijk gingen beide mannen hun eigen weg en bleef Jorgen Bakker directeur van Cap Living. Momenteel valt Cap Living, en daarmede Reijckeroordt BV, momenteel onder J. Bakker Holding.