CDC Tandkliniek

Over CDC Tandkliniek

CDC Tandkliniek is een tandartskliniek gevestigd in Best. Al sinds haar oprichting in 1998 helpt zij duizenden mensen per jaar met het behoud van een mooi en gezond gebit. Bij CDC Tandkliniek staan zorgzaamheid, betrouwbaarheid en deskundigheid zeer hoog in het vaandel. Zij ziet een gezond gebit als de basisvoorwaarde voor een goede gezondheid en een stralende glimlach.
De soorten behandelingen die CDC Tandkliniek aanbiedt lopen uiteen van periodieke controle en preventie tot medisch noodzakelijke en zelfs cosmetische behandelingen.

Missie

CDC Tandkliniek ziet het voorzien van haar cliënten van een duurzaam, esthetisch verantwoord en bovenal gezond gebit als haar absolute missie. Doordat zij sinds haar oprichting veel kennis, expertise en ervaring heeft opgedaan, is zij in staat om haar cliënten de best mogelijke tandzorg te bieden. CDC Tandkliniek hoopt in de toekomst uit te groeien tot de meest toonaangevende kliniek op het gebied van specialistische tandheelkunde en als een voorbeeld voor de tandzorg gaan fungeren.

Kwaliteit

Een hoge kwaliteit is één van de speerpunten van CDC Tandkliniek. Zij is in staat om een hoge kwaliteitsnorm te hanteren doordat zij altijd volgens de geldende normen, regels en richtlijnen te werk gaat en enkel werkt met hoogopgeleide professionals. Haar werknemers zijn volledig gekwalificeerd en erkend, daarnaast zijn haar tandartsen aangesloten bij het Kwaliteitsregister Tandartsen.
Om de hoge kwaliteit te waarborgen, werkt CDC Tandkliniek zo hygiënisch mogelijk. Voor zowel haar tandartspraktijk als voor haar narcosecentrum heeft zij afzonderlijke sterilisatieafdelingen. De hygiëneprotocollen worden tevens regelmatig gecontroleerd door een extern bureau.

Narcose

Voor de cliënten die met een angst voor de tandarts kampen is het bij CDC Complete tandzorg mogelijk om onder narcose te worden behandeld. De tandartskliniek is één van de weinigen in Nederland dat beschikt over een eigen narcosecentrum.

Tandtechnisch laboratorium

Ook beschikt CDC Complete tandzorg over haar eigen tandtechnisch laboratorium. Hierdoor kan zij snel schakelen en persoonlijk maatwerk bieden. In haar tandtechnisch laboratorium maakt CDC Complete tandzorg zelf kronen, bruggen en protheses. Tevens verleent zij garantie op al haar eigen vervaardigde werkstukken, wat zelfs kan oplopen tot tien jaar.

Leerbedrijf

CDC Complete tandzorg vindt het niet alleen belangrijk om service van de hoogste kwaliteit te bieden, maar wil ook graag haar expertise overdragen aan anderen. Als leerbedrijf biedt zij tandartsassistenten de mogelijkheid om ervaring op te doen in de praktijk, uiteraard onder deskundige begeleiding. Hiervoor is CDC Complete tandzorg gecertificeerd door Calibris, het kenniscentrum voor leren in de praktijk, en door het SVGB, zodat zij een erkend leerbedrijf is voor tandtechnici.