Cottonmix

Cottonmix

Cottonmix is gevestigd in Hengelo en actief in de productie van katoenpleister. Katoenpleister kan gebruikt worden voor het afwerken van muren en plafonds en zorgt voor isolatie. Het product dat Cottonmix maakt, is onder andere geluids- en warmte isolerend en bouw ecologisch verantwoord. Cottonmix kan er tevens voor zorgen dat er scheuren in muren en plafonds worden overdekt. Het is elastisch materiaal, waardoor het goed en makkelijk te gebruiken is. Cottonmix kan worden gebruikt op elke ondergrond en is er kan overheen geschilderd worden. Het materiaal werkt brandvertragend en geeft geen geuren af indien er mee gewerkt wordt.

Specialisatie

Cottonmix B.V. is gespecialiseerd in de productie van Cottonmix en verkoopt dit materiaal in drie verschillende versies: fijn, middel en grof. Het product is in verschillende kleuren te verkrijgen. Naast verschillende kleuren is het ook mogelijk bepaald effecten toe te voegen aan de Cottonmix, waardoor ieder zijn wensen uit kunnen komen. Het is tenslotte mogelijk om een logo of symbool toe te voegen aan de Cottonmix.

Geschiktheid van het materiaal

Cottonmix wordt voornamelijk gebruikt in appartementen, woningen, ziekenhuizen en kinderdagverblijven. De isolatie van het product zorgt ervoor dat deze ruimtes dan ook goed verwarmd blijven, waar dat nodig is. Het materiaal is daarmee geschikt voor verschillende soorten ruimtes. De klanten van Cottonmix B.V. kunnen zelf het materiaal verwerken, maar ook is het mogelijk een professioneel bedrijf in te huren om dit voor hun te doen. Op de website van Cottonmix B.V. is een lijst samengesteld met bedrijven die het materiaal verwerken.

Er zijn verschillende versies van het product. Cottonmix B.V. heeft vier verschillende categorieen samengesteld in samenwerking met Level Acoustics B.V. De verschillende versies hebben de volgende namen gekregen: Akoestiek rapport 4 mm, akoestiek rapport 9 mm, akoestiek rapport 16 mm en akoestiek rapport Ecophon Focus A 20 mm.

Contact

Cottonmix B.V. is gevestigd aan de Reimersdenneweg 13aa, 7559 PL in Hengelo. Mocht u telefonisch contact op willen nemen met dit bedrijf, kunt u het telefoonnummer 074-2568326 hiervoor gebruiken. Indien u een vraag wilt stellen via de email, kunt u uw bericht sturen naar info@cottonmix.nl.