finedent

Over Finedent

Finedent is een tandartspraktijk, gevestigd in Houten. De kliniek is opgericht in 2006 en werkt met verschillende deskundigen. Klantvriendelijkheid en aandacht voor het gebit staat centraal bij Finedent. De missie is: een mooie glimlach voor iedereen betaalbaar maken. De klanten bevestigen dit en gezamenlijk keuzes maken staat centraal. Om de klantvriendelijkheid en aandacht voor het gebit te bevorderen, werken er verschillende specialisten bij Finedent. Ook probeert de praktijk zich altijd te verbeteren als dit nodig is. Aan tips van klanten wordt dan ook altijd gehoor gegeven.

Bij Finedent worden lage prijzen gehanteerd voor verschillende behandelingen, vooral op cosmetisch gebied. De porseleinen facings, die het gebit witter maakt, worden direct van de fabrikant afgenomen. Er is geen sprake van een tussenpersoon waardoor deze lage prijzen kunnen worden gehanteerd.

Behandelingen

De praktijk is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde, prothetische verzorging en implantologie. Daarnaast kunt u bij Finedent terecht voor andere verschillende behandelingen, zoals algemene tandheelkunde, periodieke controle, vullingen, wortelkanaalbehandelingen, inlays en kronen, brugwerken, prothesen, extracties, preventie en mondhygiëne. Kinderen, patiënten met angst en ouderen kunnen ook bij de praktijk terecht voor een zorgvuldige behandeling.

Tips voor een gezond gebit

Josephine Nickstadt, eigenaar van en tandarts bij Finedent, heeft verschillende tips voor een gezond gebit. De basisregel blijft om minimaal twee keer per dag goed de tanden poetsen. Hiervoor dient men de juiste tandenborstel en poetstechniek te gebruiken. Ook dient men elk element van het gebit apart te poetsen, op een zachte manier. Je moet tevens ook het tandvlees poetsen, maar niet met teveel kracht. Daar behaal je geen goed resultaat mee.

Contactgegevens Finedent

U kunt Finedent op verschillende manieren bereiken. Voor telefonisch contact kan dat via het telefoonnummer 030-6384333. Het bezoekadres is Via Culina 16A, 3995 ZS Houten. Per e-mail kunt u contact opnemen via info@finedent.nl. Op de website is tevens een contactformulier opgenomen. U kunt dit contactformulier gebruiken indien u een algemene vraag wilt stellen, een afspraak wilt maken, een medisch inhoudelijk vraag wilt stellen, u uzelf wilt inschrijven of uw adres- en of verzekeringsgegevens wilt wijzigen. Indien u het contactformulier gebruikt, zal Finedent binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. De praktijk is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur.