Van der Mark

Van der Mark & Partners is een fiscaal, juridisch en financieel advieskantoor gestart door ervaren en ambitieuze adviseurs en investeerders. Oprichter en naamgever is Andy van der Mark, fiscaal jurist en reeds meer dan 25 jaar werkzaam als belastingadviseur. Tevens investeert Andy van der Mark al jarenlang in groeiende bedrijven en stelt Andy zijn expertise en ervaring aan deze bedrijven ter beschikking.

Klant centraal

Bij Van der Mark & Partners werken gedreven adviseurs, die de klant altijd centraal stellen. De klanten verwachten – terecht – ook niet anders. De klanten zijn met name succesvolle ondernemers, vastgoedconcerns en investeringsmaatschappijen. Verder werkt het kantoor regelmatig voor overheidsinstellingen. Leuke en aansprekende klanten die geregeld ook internationaal opereren en waarbij binnen het vakgebied continu van alles speelt, aldus Andy van der Mark.

Aangezien de werknemers van Van der Mark & Partners zelf ook ondernemers zijn, weten zij exact wat de klanten belangrijk vinden en welke kosten-batenanalyses zij maken. En het kantoor kent het belang van loyaliteit. Veel van de klanten van het kantoor zijn succesvol, maar klanten die om welke reden dan ook even in zwaar weer verkeren laten het kantoor niet vallen. Het kantoor blijft deze klanten vol overgave ondersteunen en begeleiden. Betrokkenheid in voor- en tegenspoed staat centraal volgens oprichter Andy van der Mark.

Totaaloplossing van der Mark

Vanwege de uitgebreide dienstverlening kan het kantoor de klanten een totaaloplossing bieden voor alle fiscale, juridische en financiële kwesties. In specifieke situaties kan het kantoor de expertise aanvullen met bijvoorbeeld buitenlandse vakkennis. Het kantoor heeft hiervoor een groot netwerk tot haar beschikking. Vooral op internationaal gebied werkt Van der Mark & Partners intensief samen met kleinere dienstverlenende (niche) kantoren met een vergelijkbaar profiel. Hierbij kan worden gedacht aan advocaten, notarissen en fusie- en overnamespecialisten.

De werkzaamheden houden niet op bij fiscale, juridische en financiële dienstverlening. Indien gewenst deelt het kantoor het netwerk van succesvolle ondernemers en investeerders met de klanten. Zodoende heeft het kantoor aan de basis gestaan van menig samenwerkingsverband en investeringsronde, al dan niet via de investeringsmaatschappij: Van der Mark Investments.

Startups

Deze investeringsmaatschappij investeert vooral in startups. Van der Mark & Partners helpt deze jonge bedrijven op fiscaal en juridisch gebied, bij het opstellen van businessplannen, het verkrijgen van kapitaal en het vinden van de juiste (internationale) partners voor samenwerkingsverbanden of overnames. Hiervoor heeft het kantoor een specifiek programma ontwikkeld: STARTUP+.

Contact

Van der Mark & Partners is gevestigd te Alkmaar, aan de Kennemerstraatweg 117 in een monumentaal kantoorpand. Wilt u meer weten over wat het kantoor voor u kan betekenen, dan kunt u contact opnemen met Andy van der Mark via het telefoonnummer +31727210721 of het e-mailadres: andy[at]vandermark.com.