Quro finance

Over Quro Finance

Quro Finance geeft advies aan bedrijven en particulieren. Particulieren kunnen terecht bij Quro Finance voor een hypothecaire planning, aankoopbegeleiding, de verhuur van hun woning, ‘estate planning’, scheidingen en testamentaire zaken. Tevens kunnen particulieren terecht bij wijzigingen in hun dagelijkse leven, bijvoorbeeld door een verhuizing, een nieuwe baan of een geboorte. Bij deze veranderingen is het aan te raden financieel advies in te winnen. Bedrijven kunnen advies krijgen van Quro Finance op het gebied van het financieren van een eigen woning, bedrijfsfinanciering, het starten van een onderneming, het veiligstellen van de onderneming, de financiering van het bedrijfspand, personeel, collectieve pensioenen en de verkoop of overname van het bedrijf.

Optimaal financieel advies

Bij Quro Finance werken verschillende personen, die allemaal bijdragen aan een zo optimaal mogelijk financieel advies. Er werkt administratief personeel, een assistent consultant, verschillende manager consultants en een financieel consultant. Het bedrijf werkt niet officieel met andere bedrijven samen, maar maakt wel gebruik van de diensten van andere kantoren. Deze samenwerkingen dienen allen voor een zo optimaal mogelijk advies. Quro Finance sponsort diverse sportactiviteiten. Zo sponsort het een voetbal vereniging en ijshockey sporter. De sponsoring geschied het hele jaar door.

Contact

Quro Finance is gevestigd in Uden. Mocht u het kantoor willen bezoeken, kan dit op Losplaats 9, 5400 AV Uden. Indien u Quro Finance wilt aanschrijven, kunt u uw brief adresseren aan: Quro Finance, Postbus 801, 5400 AV Uden. Telefonisch contact opnemen kan via het nummer 085-2733210. Mocht u liever per mail contact willen opnemen met Quro Finance, kunt u een e-mail sturen naar info@qurofinance.nl. Ook kunt u een contactformulier invullen op de website www.qurofinance.nl.