kpmg

Over KPMG

KPMG is een internationaal kantoor, dat actief is op het gebied van audit, tax en advisory. KPMG heeft inmiddels meer dan 140.000 werknemers en is verspreid in meer dan 140 landen. De organisatie heeft een actief netwerk opgezet in Europa, waardoor het ook in Europa sterk vertegenwoordigd is.
KPMG is een deskundige en professionele organisatie, waar enkel ambitieuze mensen werkzaam zijn. Het kantoor heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in risico beheersing, kosten optimalisatie en fusie en overnames. KPMG straalt een heldere visie uit en de werknemers gaan voor het beste resultaat voor de klanten. De oplossingen van KPMG zijn op de toekomst gericht, waardoor de oplossingen tevens waardevoller zijn. Ook praktische en operationele problemen kunnen door KPMG worden opgelost. Van de werknemers wordt wel veel verwacht, er wordt hard gewerkt bij KPMG. Echter krijg je hier veel voor terug, aldus de medewerkers. Collegialiteit en oog voor elkaar staat voorop bij KMPG. De resultaat gerichte cultuur staat tegenover de menselijke maat. Daarnaast is diversiteit een van de belangrijke kernwaarden van KPMG, er werken veel soorten mensen met verschillende achtergronden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

KPMG vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen tevens een belangrijk uitgangspunt. Vanwege het feit dat zij zich verantwoordelijk voelen voor hun omgeving, wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen gestimuleerd en in gezet wanneer dit mogelijk is. Het welzijn van de werknemers is hierbij het belangrijkst. Ook is KPMG sponsor van diverse evenementen.
Een van de missies van KPMG is dat de organisatie de community of choice wilt zijn. Deze voorkeurspositie wordt verkregen door het uitdragen van een heldere visie en een doordachte strategie.

Sectoren

Binnen KPMG wordt er een onderverdeling gemaakt tussen de volgende sectoren; Automotive, Banking & Leasing, Building & Construction, Business Services, Chemicals, Consumer Markets, Energy & Natural Resources, Familiebedrijven, Financial Services, Fondsenwervende instellingen, Gezondheidszorg, Industrial Manufacturing, Investment Management & Pensions, Onderwijs, Overheid, Pharmaceuticals & Life Sciences, Vastgoed, Technologie, Telecommunications & Media, Transport, Travel, Leisure & Tourism en Woningcorporaties. In al deze sectoren is de organisatie werkzaam en kunnen diverse professionals u helpen.

Locaties

KPMG heeft in Nederland twaalf verschillende kantoren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amstelveen. Telefonisch is dit kantoor te bereiken op het telefoonnummer 020-6567890. Daarnaast heeft KPMG Nederland een kantoor in Alkmaar, Arnhem, Breda, De Meern, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Zwolle. Voor de contactgegevens van deze vestigingen, kunt u het beste een kijkje nemen op de website.