Guy Sarlemijn Design

Guy Sarlemijn Design is opgericht in 1992 door de interieurdesigner Guy Sarlemijn. Inmiddels heeft het bedrijf al meer dan vijfentwintig jaar ervaring in hoogwaardige interieur- en totaalconcepten in Nederland, België en Luxemburg. Aan de hand van de laatste trends en designs zoekt Guy Sarlemijn naar een inrichting die past bij het doel en de eigenaar van de ruimte die ingericht en/of verbouwd moet worden.

Guy Sarlemijn Design richt zich vooral op de inrichting en verbouwing van beautysalons, met name kapsalons, maar er worden ook designprojecten voor scholen en spa’s afgerond. Guy Sarlemijn hoopt dan ook om in de toekomst een grotere rol in de Benelux te kunnen spelen op het gebied van het inrichten van spa- en welnessruimtes.

Naast het interieurontwerp biedt Guy Sarlemijn Design ook losse interieurelementen. In de webshop op website van Guy Sarlemijn Design worden verschillende exclusieve meubelstukken aangeboden. Het is ook mogelijk om de showroom te bezoeken. Hier worden alle interieurelementen getoond, maar er zijn ook diverse outletproducten en occasions te koop.

Werkwijze

Wanneer een salon of ander bedrijf geïnteresseerd is in een samenwerking met Guy Sarlemijn Design, vindt daaraan voorafgaand een intakegesprek of een vrijblijvende afspraak plaats. In het gesprek wordt gekeken wat de wensen zijn en indien gewenst wordt er ook een 2D-tekening gemaakt. Als de klant nog aanpassingen heeft, kunnen deze besproken worden en dan wordt vervolgens het 3D-ontwerp gemaakt. Dit ontwerp komt overeen met de toekomstige werkelijkheid waarin ook de kleuren en indeling worden meegenomen. Bij besteding van minimaal 1.500 euro zijn de 2D- en 3D-tekeningen gratis.

Wanneer alle afmetingen, indelingen, kleuren en materialen besproken zijn, wordt het budget en tijdsbestek besproken. De technische tekeningen worden uitgewerkt en de offerte wordt opgesteld. Geeft de opdrachtgever akkoord, dan wordt er een planning opgemaakt, waarin de werkzaamheden en betrokkenen vastgelegd worden. Tussentijds zijn er vergadermomenten gepland waarin de voortgang wordt besproken.

Als de verbouwing eenmaal is afgerond en de ruimte wordt opgeleverd, dan loopt Guy Sarlemijn samen met de opdrachtgever de afgeronde werkzaamheden langs om te kijken of alles volgens afspraak is gebeurd. In sommige gevallen worden er, uiteraard in overleg met de opdrachtgever, professionele foto’s gemaakt die gebruikt kunnen worden voor social media en/of vakbladen.