Saunaclub YinYang

Saunaclub YinYang is een saunaclub, speciaal voor mannen, met wellnessgelegenheden en horeca-activiteiten gelegen aan de Heinsbergerweg in Roermond. In april 2005 is het bedrijf opgericht. Inmiddels zijn er meer dan vijfenveertig mensen in dienst die er dagelijks voor zorgen dat Saunaclub YinYang op rolletjes loopt.

Saunaclub en Wellness

Het sauna- en wellnessgedeelte van YinYang bestaan uit een buitensauna, een Turks stoombad, het buitenzwembad, een binnenzwembad en twee whirlpools. Zowel binnen als buiten zijn er verschillende relaxruimten, banken en ligbedden zodat bezoekers tot rust kunnen komen. ’s Zomers staan er ligbedden langs het zwembad zodat bezoekers kunnen zonnen. Ook is het mogelijk om een wandeling te maken door de bostuin. YinYang is omringd door natuur en bosrijk gebied, waardoor bezoekers zich helemaal kunnen afzonderen van de buitenwereld.

Naast een bezoek aan de sauna en de wellness is het ook mogelijk om verschillende behandelingen erbij te boeken. Saunaclub YinYang heeft bijvoorbeeld beschikking over een beautysalon, waar een pedicure-, manicure of gezichtsbehandeling ondergaan kan worden. In de massagesalon kunnen bezoekers zich laten masseren door een professionele masseur. Tevens beschikt YinYang over een zonnebank en een kapsalon.

Restaurant en bar

Vanaf 11.00 uur ’s ochtends is Saunaclub YinYang geopend. Dat betekent dat er nog ontbeten kan worden. Het restaurant maakt gebruik van pure smaken waarbij gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten. Aansluitend aan het ontbijt biedt Saunaclub YinYang tevens een lunchbuffet tijdens de middaguren. Het avondbuffet bestaat altijd uit een keuze van minimaal twee vleessoorten en veel verse groenten. Er kunnen drankjes worden gedronken aan de YinYang-bar en ’s zomers is het buitenterras open. Mocht de bezoeker zich willen afzonderen van de drukte om even te gaan lezen of zijn laatste e-mail te checken, dan is er de Men’s Lounge. Een ruimte met uitzicht op de bostuin waar iedereen in stilte kan genieten en gebruik kan maken van de lectuur en de WiFi-verbinding.

Themafeesten

Elke eerste woensdag van de maand organiseert Saunaclub YinYang een themafeest. De gehele saunaclub staat dan in het teken van één bepaald thema.

Arrangementen

Bij binnenkomst van Saunaclub YinYang kan er gekozen worden voor een totaalpakket. Alle faciliteiten van YinYang zijn dan inclusief; de bezoeker heeft toegang tot de sauna, de wellness, de bar, het restaurant, de Mens’s Lounge, de relaxruimten en de bezoeker kan genieten van het lopend buffet inclusief drank. Ook krijgt de bezoeker een pakket met een badjas, handdoek, slippers en kan hij gebruik maken van de kluisjes.