huurstunt

Huurstunt is een website (www.huurstunt.nl) dat een speciaal platform biedt voor huurders en verhuurders om direct met elkaar in contact te komen. Op Huurstunt is een zeer uitgebreid huurwoningaanbod terug te vinden, welke dagelijks wordt aangevuld met diverse nieuwe woningen. Momenteel bestaat het aanbod van Huurstunt uit ruim 10.000 huurwoningen verspreid over heel Nederland. Huurstunt biedt huurders die op zoek zijn naar een nieuwe woning een platform waarop zij direct in contact kunnen komen met verhuurders. Het voordeel hiervan is dat de huurder snel een woning kan vinden en de verhuurder haar woning snel kan verhuren. Doordat de huurder en verhuurder direct contact met elkaar hebben, wordt er dus geen gebruik gemaakt van wachtlijsten. In de toekomst wil Huurstunt uitgroeien tot de grootste huurwoningsite van Nederland.

Hoe werkt het?

Toekomstige huurders kunnen zich geheel kosteloos inschrijven op de website van Huurstunt. Met een gratis account kunnen toekomstige huurders huurwoningen bekijken en ontvangen zij e-mails met speciaal voor hen geselecteerde huurwoningen. Toekomstige huurders kunnen er tevens voor kiezen om een Premium Account van Huurstunt te nemen. Voor een vast maandelijks bedrag kunnen zij gebruik maken van alle diensten van Huurstunt, namelijk het lezen van de volledige beschrijvingen van de aangeboden huurwoningen, het bekijken van de foto’s van deze huurwoningen, onbeperkt reageren op het gehele huurwoningaanbod van Huurstunt en direct in contact komen met de verhuurders. Bovendien kunnen de toekomstige huurders woningen opslaan als favoriet in hun account, zodat ze deze weer snel kunnen terugvinden. Het Premium Account kan maandelijks worden opgezegd.
Ook verhuurders kunnen kosteloos een advertentie voor hun huurwoning op Huurstunt plaatsen. Dit kunnen zij doen via een formulier op de website.
Doordat Huurstunt slechts een platform biedt voor huurders en verhuurders om met elkaar in contact te komen, hoeft geen van deze partijen bemiddelingskosten aan Huurstunt te betalen.

Over Kapma Beheer Groep

Huurstunt is onderdeel van Kapma Beheer Groep B.V. Dit is een internetbedrijf dat in totaal drie websites beheert, namelijk Huurstunt.nl, Kamerstunt.nl en 123Huurwoningen.nl. Deze websites kunnen worden gezien als een zogenaamde ‘marktplaats’ voor woningen, waarbij huurders direct op woningaanbod kunnen reageren. Kapma Beheer Groep is in 2008 opgericht, om een oplossing te bieden voor de schaarste op de woningmarkt.
Huurstunt is veruit de meest succesvolle website van de Kapma Beheer Groep, gezien zij inmiddels al een aanbod van ruim 10.000 woningen heeft. Kamerstunt.nl heeft momenteel een aanbod van ruim 5.000 huurwoningen en hetzelfde geldt voor 123Huurwoningen.nl.