JVG Vastgoed

JVG Vastgoed is een vastgoedonderneming. JVG Vastgoed is gespecialiseerd in verschillende vastgoedprojecten, zoals het ontwikkelen en exploiteren van woningen, kantoorpanden en winkelpanden.

Internationale vastgoedonderneming

JVG Vastgoed is een holding van verschillende vastgoed-dochterondernemingen. Duurzaam ontwikkelen is een van de belangrijkste uitgangspunten van de vastgoedprojecten; JVG Vastgoed streeft ernaar om alle panden van een energielabel A of A+ te voorzien. Het bedrijf opereert internationaal: de echtgenote van de oprichter van JVG Vastgoed is Georgisch, daardoor kwam hij in aanraking met de Georgische vastgoedmarkt en is toen ook Georgische vastgoedprojecten gaan opzetten. Op dit moment heeft JVG een vastgoedportefeuille die bestaat uit panden verspreid over Nederland, de Verenigde Staten en Georgië.

Ontstaan JVG Vastgoed

In februari 1981 richtte Gijs de Jager JVG Vastgoed op, hij was toen vijfentwintig jaar. Zevenendertig jaar later is JVG Vastgoed een holding met vier medewerkers en verschillende dochterondernemingen die internationaal actief zijn. In 2017 heeft een van de dochterondernemingen van JVG Vastgoed een architectuurprijs gewonnen voor een multi-family residental building in Georgië, Tbilisi/Bagebi.

Gijs de Jager

Gijs de Jager is oprichter van JVG Vastgoed en bijna veertig jaar actief in de vastgoedbranche. Voor de oprichting werkte Gijs de Jager bij een accountantskantoor en volgde hij de opleiding accountancy in de avonduren. Toen hij voor zijn werk in contact kwam met een vastgoedonderneming, werd hij gevraagd om daar te komen werken. Hij leerde de vastgoedbranche kennen en besloot zelf een vastgoedonderneming op te zetten. Voor verschillende vastgoedprojecten en andere goede initiatieven reist Gijs de Jager regelmatig naar Georgië.