lohuis badkamers

Lohuis Badkamers is een familiebedrijf dat al meer dan vijfentwintig jaar in het vak zit. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen, ontwerpen, monteren, renoveren en verbouwen van badkamers, keukens en vloeren. De broers Ron en Luc Lohuis, die eigenaar zijn van Lohuis & Zn., hebben vijftien werknemers in dienst die ervoor zorgen dat jaarlijks ruim 250 badkamers en keukens worden geplaatst. Lohuis & Zn. is gevestigd in Enter met een showroom van 1.100 vierkante meter.

Werkwijze

Van dinsdag tot en met zaterdag kunnen klanten een kijkje komen nemen in de showroom in Enter, waar de laatste trends op het gebied van sanitair, tegels en keukens kunnen worden bekeken. Bij interesse kunnen klanten vragen om een vrijblijvend adviesgesprek, hierin worden de wensen en mogelijkheden besproken. Vervolgens wordt er advies op maat gegeven dat visueel wordt gemaakt in een driedimensionale tekening. Naast particuliere klanten heeft Lohuis & Zn. ook zakelijke klanten. Grotere projecten waren onder andere: het plaatsen van sanitaire voorzieningen bij verschillende horecazaken, de verbouwing van toiletruimtes van meerdere vestigingen van een groothandel en een complete renovatie van een appartementencomplex in Almelo.

Omdat Lohuis & Zn. een complete oplossing aanbiedt en alle werkzaamheden in eigen beheer gebeuren, kan er een scherpe prijs geboden worden. Voor de plaatsing en installatieservice werken ze samen met Veldhof Installaties BV, dit is een dochteronderneming van Lohuis & Zn.. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook een belangrijk onderdeel voor Lohuis & Zn.; de materialen die worden verkocht zijn duurzaam en voldoen zo veel als kan aan een keurmerk. Daarnaast is er ook oog voor afvalscheiding en papierbesparing.

Geschiedenis

G.H.J. Lohuis startte in 1990 met Lohuis Badkamers VOF. Hij begon als groothandel in sanitaire artikelen. Toen het bedrijf begon te groeien zijn de twee zoons, Ron en Luc Lohuis, in het bedrijf gestapt. Sinds 2010 is G.H.J. Lohuis officieel geen eigenaar meer van het bedrijf en zijn Ron en Luc Lohuis de eigenaren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een full-service retailbedrijf dat de bouw en renovatie van badkamers, keukens en vloeren van begin tot eind verzorgt.