Vastgoedinvesteringen

Vastgoedinvesteringen B.V. is actief in het investeren in grond. Het bedrijf geeft advies aan zowel de investeerder als de grondbezitter. Vastgoedinvesteringen is opgericht in 2005 door Marco Mus en Arnaud van Wijk.

Ervaring in aan- en verkoop van strategisch gelegen gronden

Voor de aankoop, maar ook de verkoop van grond is het van belang om selectief en strategische keuzes te maken. Dit heeft te maken met een aantal ontwikkelingen in deze sector, onder anderen de toenemende bevolkingsgroei en de groei van de bedrijven die actief zijn in de dienstensector. De markt voor het investeren in grond vereist de benodigde kennis en een vertrouwelijk netwerk. De medewerkers van Vastgoedinvesteringen B.V. hebben inmiddels al acht jaar ervaring in de aankoop en verkoop van strategisch gelegen gronden.

Werkwijze

Vastgoedinvesteringen B.V. werkt op een gedegen manier die ervoor zorgt dat er zo min mogelijk risico wordt gelopen op de investering. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld het spreiden van het kapitaal over meerdere locaties. De kans is hierdoor groter dat er op meerdere locaties bestemmingsplannen worden gerealiseerd, dit heeft het voordeel dat de prijsstijging van het grond substantieel hoger kan uitvallen. Uiteraard is het op voorhand niet met zekerheid vast te stellen dat er daadwerkelijk gebouwd gaat worden op de aangekochte grondlocatie, Vastgoedinvesteringen B.V. is namelijk afhankelijk van verschillende partijen (waaronder de overheid). Wel kan worden bepaald welke strategisch gelegen stukken grond interessant kunnen zijn in de toekomst om te worden aangekocht door bijvoorbeeld een gemeente.

Investering

De keuze om te investeren in grond wordt vaak gemaakt door mensen om de volgende redenen: grond is op dit moment nog betaalbaar in Nederland en er komt steeds meer vraag naar grond. Daarnaast wordt er geen belasting betaald over de winst van de verkoop van grond als u privé investeert en zijn grondprijzen minder conjunctuurgevoelig. Vastgoedinvesteringen helpt voornamelijk investeerders met het zoeken naar de juiste investering in grondpercelen. Naast het helpen van investeerders helpen ze ook grondbezitters met de verkoop van hun percelen. Met het grote netwerk van Vastgoedinvesteringen is het mogelijk om snel en voor een goede prijs een perceel te verkopen.