Advocatenkantoor Iustificatio

Over Advocatenkantoor Iustificatio

Advocatenkantoor Iustificatio is een advocatenkantoor gevestigd in Rotterdam. Zij is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, namelijk het algemeen privaatrecht, personen- en familierecht, consumentenrecht, huurrecht, verbintenissenrecht, procedures tegen incassobureaus, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, sociaal zekerheidsrecht, strafrecht, procedures omtrent BKR-registraties (CKI, EVA, VIS, SFH) en tenslotte in het aanvechten van IVR/EVR-coderingen (CIS).
Belangrijke projecten waar Advocatenkantoor Iustificatio zich mee bezig houdt is de taxibranche in zeer brede context. Het is haar onder andere gelukt om het mogelijk te maken dat alle taxichauffeurs hun diensten mogen aanbieden op vlieghaven Schiphol. Daarnaast heeft het kantoor ook een sterke focus op vrouwenrechten.
Doordat Advocatenkantoor Iustificatio het van groot belang vindt dat iedereen toegang heeft tot goede rechtsbijstand, neemt zij tevens zaken op toevoeging in behandeling. Dit houdt in dat cliënten met een lager inkomen slechts een vaste eigen bijdrage hoeven te betalen en de rest van de kosten wordt aangevuld door de overheid.
Ook organiseert Advocatenkantoor Iustificatio met regelmaat een juridisch spreekuur voor leden van de Armeens Apostolische Kerkgemeenschap. Met dit juridisch spreekuur geeft het kantoor advies om Armeense nieuwkomers te helpen met het verbeteren van hun rechtspositie en hun integratie te bevorderen.

Ontstaansgeschiedenis van Advocatenkantoor Iustificatio

Oprichter en eigenaar van Advocatenkantoor Iustificatio, mr. Bas van Leeuwen (geboren 25 juli 1979 te Apeldoorn), behaalde in 2003 zijn diploma Nederlands Recht in 2003. Hierna heeft hij verschillende functies bekleed bij onder andere de Politie Regio Utrecht, Adank & Klostermann Advocaten, Dutch Security Agency en Ultrascan Advanced Global Investigations. In de tussentijd richtte mr. Bas van Leeuwen ook zijn eigen onderzoeksbureau op. Advocatenkantoor Iustificatio begon namelijk oorspronkelijk in juli 2006 als een recherche- en forensisch onderzoeksbureau onder de naam Iustus Instituut. Na een korte naamsverandering naar Iustus Forensic Lawyers werd de naam in 2010 officieel veranderd naar Advocatenkantoor Mr. B.A.S. van Leeuwen en ging mr. Bas van Leeuwen zich volledig focussen op zijn eigen kantoor. Twee jaar later werd de handelsnaam van het kantoor in Advocatenkantoor Iustificatio veranderd en werd het in september 2014 een besloten vennootschap.

In contact treden met Advocatenkantoor Iustificatio

Het kantoor van Advocatenkantoor Iustificatio is gevestigd aan Bahialaan 100, 3065 WC Rotterdam. In het geval dat u in contact wenst te komen met Advocatenkantoor Iustificatio kunt u dit altijd doen door per telefoon contact op te nemen via telefoonnummer 085 – 0030165. Daarnaast kunt u het kantoor ook per fax contacteren, dit doet u door uw bericht te versturen naar 085 – 0030310. Indien u liever digitaal contact wenst op te nemen, dan kunt u tevens altijd een e-mailbericht sturen naar info@iustificatio.nl. Mocht u liever uw vraag per post willen stellen, dan is Advocatenkantoor Iustificatio per post bereikbaar via Postbus 158, 3000 AD Rotterdam.