helloprint kantoor

Over HelloPrint

HelloPrint is een Nederlands printbedrijf. Zij profileert zichzelf als een online printaanbieder en niet als een drukkerij. HelloPrint ziet zichzelf als een platform, waar zij de schakel is tussen de klant en de leverancier. De focus hierbij ligt vanzelfsprekend op drukwerk, maar is ook uitgebreid naar relatiegeschenken en promotiemateriaal. Via de website kunnen klanten allerhande artikelen bestellen met zowel hun eigen design als met een design dat zij zelf met de online tool op de website kunnen samenstellen. Ook kunnen klanten het eigen design team van HelloPrint inschakelen voor een ontwerp op maat, om zo een uniek eindproduct te kunnen produceren.
Momenteel is HelloPrint actief in België, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. In Nederland opereert HelloPrint voornamelijk onder de naam DrukZo. HelloPrint heeft een team van ruim 70 werknemers en is gevestigd in Rotterdam. HelloPrint heeft voor de toekomst de ambitie om verder uit te breiden buiten Europa, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten of Brazilië.

Ontstaansgeschiedenis

HelloPrint werd in 2013 opgericht door Hans Scheffer. Maar dit was niet de eerste keer dat hij een soortgelijk bedrijf had opgericht. In 2001, toen Hans Scheffer nog maar 19 jaar oud was, had hij zijn eigen bedrijf dat online printopdrachten verzamelde en dan eenmaal per week liet afdrukken en naar zijn klanten verzond. In 2010 werd dit bedrijf overgenomen door het Britse Grafena. Hier heeft Hans Scheffer nog anderhalf jaar in het bestuur gezeten, tot hij besloot te vertrekken en opnieuw een online printbedrijf te beginnen. In het eerste jaar behaalde zij een omzet van een miljoen euro, in het jaar daarna was dit ongeveer vier miljoen euro. Daarna groeide het bedrijf nog harder en was de omzet ruim een miljoen per maand. Sindsdien wordt HelloPrint, met recht, als één van de snelst groeiende start-ups van Nederland gezien.

Contact opnemen met HelloPrint

In het geval een vraag, suggestie of opmerking kunnen klanten per telefoon opnemen met HelloPrint via telefoonnummer 088 – 088 8688. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 21.00 uur, op vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur en op zondag tussen 12.00 en 21.00 uur. De klantenservice is tijdens dezelfde openingstijden bereikbaar via Twitter (@DrukZonl) en Facebook (facebook.com/drukzo). Tevens is het mogelijk om per e-mail contact op te nemen via hallo@helloprint.nl of door het online contactformulier op de website in te vullen.
Het hoofdkantoor van HelloPrint is gevestigd op Schiedamse Vest 89, 3012 BG Rotterdam.