SRC Dakmanschap

Over SRC Dakmanschap

SRC Dakmanschap is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het plaatsen van daksystemen. Hierbij vindt zij door altijd in te spelen op de laatste innovatieve ontwikkelingen de meest duurzame oplossing voor haar klanten. De daksystemen die SRC Dakmanschap vervaardigt zijn geheel naar wens van de klant uitvoerbaar in een breed scala aan materialen en kleuren, en verschillende montagetechnieken kunnen worden toegepast. Daarnaast biedt zij haar klanten ook de mogelijkheid om het daksysteem uit te breiden lichtstraten en/of solar systemen. Voor het bevestigen van solar systemen werkt SRC Dakmanschap samen met Zonel Energy Systems.
Tevens kunnen daksystemen worden uitgebreid met veiligheidssystemen. Hiervoor werkt SRC Dakmanschap samen met Protectus. Hiervoor werkt zij samen met Protectus, de specialist in veiligheid. Samen met Protectus installeert SRC Dakmanschap efficiënte en effectieve valbeveiligingssystemen, welke ook voldoen aan de Arbo-richtlijnen.
Voorbeelden van grote projecten waaraan SRC Dakmanschap heeft gewerkt zijn de Elfstedenhal in Leeuwarden en het THIALF in Heerenveen.

Sponsoring en ondersteuning

Naast het verzorgen van dak- en solar systemen vindt SRC Dakmanschap het van groot belang om bij te dragen aan de maatschappij door middel van sponsoring van verscheidene goede doelen en organisaties. Voorbeelden hiervan zijn voetbalclub SC Heereveen, de Tjommie Foundation dat kinderen in de townships in Zuid-Afrika ondersteunt, de Alexander Monro Foundation dat het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis financiert en tevens kleine goede doelen op ad hoc-basis. Daarnaast steunt SRC Dakmanschap Fron fan de Swan, een Business Club speciaal om het schip de Langweerder Skûtsje zodat het mee kan doen met skûtsjesilenkampioenschap van de SKS.

In contact komen met SRC Dakmanschap

Het hoofdkantoor van SRC Dakmanschap is gevestigd op Venus 7d, 8448 CE Heerenveen. In het geval dat u een vraag heeft of SRC Dakmanschap wenst in te huren, dan kunt u altijd per telefoon contact opnemen via telefoonnummer 0513 – 653403. Tevens is het mogelijk om per fax SRC Dakmanschap te contacteren, hiervoor kunt u een faxbericht sturen naar faxnummer 0513 – 654863. Indien u liever via de digitale weg contact wenst op te nemen met SRC Dakmanschap, dan kunt u dit doen door het online contactformulier in te vullen op de website www.src-dakmanschap.nl. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd per reguliere post contact opnemen, hiervoor dient u uw brief te adresseren aan Postbus 509, 8440 AM Heerenveen.

In het geval van lekkage en dakrenovatie kunt u 24 uur per dag en zeven dagen per week contact opnemen met SRC Dakmanschap via eerdergenoemd of het speciale e-mailadres hiervoor, namelijk lekkage@src-dakmanschap.nl.