Fintessa

Over Fintessa vermogensbeheer

Fintessa vermogensbeheer is een onafhankelijke en zelfstandige vermogensbeheerder. Zij biedt haar klanten maatwerkoplossingen op het gebied van vermogensbeheer.
De cliënten van Fintessa vermogensbeheer bestaan uitsluitend uit particulieren en zelfstandig ondernemers, die op zoek zijn naar (meer) rendement en van mening zijn dat hun vermogen meer waard is dan de standaardportefeuilles. Fintessa vermogensbeheer helpt haar cliënten met het invullen van hun portefeuilles met individuele, dagelijks verhandelbare effecten. Daarna begeleidt ze hen om op een verantwoorde manier (waarbij er een goede balans is tussen risico en rendement) continu ook een goed rendement te blijven behalen. Hierbij wordt er uiteraard ook rekening gehouden met enige veranderingen die de cliënten in de komende jaren kunnen gaan ondervinden, zowel in hun persoonlijke omstandigheden als in de beleggingswereld zelf.
Naast het bieden van maatwerk op het gebied van vermogensbeheer, houdt Fintessa vermogensbeheer zich ook bezig duurzaam ondernemen. Dit doet zij door voor haar cliënten te beleggen in duurzame beleggingen, zoals bijvoorbeeld alternatieve energie. Daarnaast rijden de werknemers in (deels) elektrische auto’s.
Tevens is Fintessa vermogensbeheer sponsor van Stichting Evi. Dit is een stichting dat fondsen inzamelt om ouders financieel te kunnen ondersteunen bij de zorg van hun kind met kanker.

Geschiedenis

Fintessa vermogensbeheer is opgericht in de tweede helft van 2007 door Han Schulten en Martine Hafkamp. Toen zij eenmaal de noodzakelijke vergunning van DNB en AFM hadden verkregen, zijn zij officieel van start gegaan in januari 2008.
De financiële crisis die in 2008 begon was een lastige periode, omdat vele beleggers hun vermogen in waarde zagen dalen. Desondanks lukte het Fintessa vermogensbeheer het om haar cliënten tijdens deze zware periode heen te loodsen.

Beste vermogensbeheerder van Nederland

Sinds 2010 is Fintessa vermogensbeheer door de lezers van CASH Magazine en cashcow.nl uitgeroepen tot de beste vermogensbeheerder van Nederland. Dit heeft zij vooral te danken aan het maatwerk dat zij biedt en de grote kennis van jarenlange ervaring die zij met haar team in huis heeft.

Contact opnemen met Fintessa vermogensbeheer

Fintessa vermogensbeheer is gevestigd in Baarn aan de Amsterdamsestraatweg 37 (3744 MA). In het geval dat u een vraag of suggestie heeft kunt u altijd per telefoon contact opnemen met Fintessa vermogensbeheer via telefoonnummer 035 – 5431450. Daarnaast is het ook mogelijk om per fax contact op te nemen, dit doet u door uw faxbericht te versturen naar faxnummer 035 – 5426006. Fintessa vermogensbeheer is daarnaast digitaal bereikbaar via e-mailadres info@fintessa.nl en op haar social media pagina’s.