Intranos

Over Intranos

Intranos is een Nederlands medisch cosmetisch instituut gevestigd in Alkmaar. De onderneming is eind jaren ’90 opgericht vanuit een wens om zelf mooi oud te kunnen worden en anderen ook die mogelijkheid te kunnen bieden. Met haar brede aanbod aan behandelingen helpt Intranos haar cliënten het verouderingsproces te vertragen op zo een natuurlijk en mooi mogelijke manier. Intranos is gespecialiseerd in figuurcorrectie, huidverjonging en huidverbetering. De kernwoorden van de behandelingen van Intranos zijn verjongend, preventief, verfrissend en verfijnd.

Behandelingen

Bij het uitvoeren van haar behandelingen gebruikt Intranos enkel en alleen de meest moderne apparatuur en technieken. Daarbij neemt zij met haar persoonlijke aanpak uitgebreid de tijd voor de cliënt, waarbij eerst rustig besproken wordt wat precies de wensen zijn van de cliënt, waarna er een plan kan worden opgesteld.

Het behandelaanbod van Intranos is zeer breed. Zo kan men bij de kliniek terecht voor injectables zoals fillers en botox (voor zowel gezicht als voor handen en decolleté), beautybehandelingen zoals het verminderen van cellulitis, anti-aging behandelingen, lichttherapie en mesotherapie, en IPL. Met IPL kan zowel de huid worden verjongd als (definitief) worden onthaard. Intranos is tevens gespecialiseerd in figuurcorrectie, waarbij er gebruik gemaakt wordt van verschillende behandelingen, namelijk vacuümbehandeling, mesotherapie en ultra sound therapie. Tenslotte kan men ook bij Intranos terecht voor ooglidcorrecties. Dit is een kleine operatieve ingreep waarbij zowel het bovenooglid als het onderooglid gecorrigeerd kan worden.

Voor meer informatie over de behandelingen of voor een kosteloos en vrijblijvend eerste consult kan er contact worden opgenomen met Intranos via de onderstaande contactinformatie.

Contact

Intranos is gevestigd in Alkmaar aan de Jan Ligthartstraat 1 (1817 MR), in het RTC Offices gebouw. Zij is geopend op maandag tussen 9.00 en 16.00 uur, van dinsdag tot en met donderdag tussen 9.00 en 19.00 uur, op vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur en tenslotte op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur. Voor vragen of voor het maken van een afspraak kan er telefonisch contact worden opgenomen met Intranos via telefoonnummer 072-7920161 tijdens de openingstijden, kan men het online contactformulier op de website (www.intranos.nl) invullen of kan men een e-mail sturen naar intranos@intranos.nl. Tenslotte kan er ook online een afspraak worden gemaakt en zelfs via Whatsapp. U hoeft hiervoor enkel een bericht te sturen naar 06-81477006.