Wood and Stones

Over Wood and Stones

Wood and Stones is een Nederlandse houtgroothandel in Enschede die zich specialiseert in de handel van hout, natuursteen en antieke bouwmaterialen. Daarnaast heeft Wood and Stones tevens een eigen sloopbedrijf. Sinds haar oprichting in 1974 is Wood and Stones uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van hout, natuursteen en antieke bouwmaterialen, en heeft dankzij haar jarenlange ervaring een zeer uniek assortiment weten op te bouwen. Doordat zij tevens een sloopbedrijf heeft, is zij in staat om vele antieke en dus zeer unieke bouwmaterialen uit haar sloopwerken aan haar assortiment toe te voegen, wat haar assortiment extra uniek maakt. Wood and Stones levert aan zowel consumenten, als aan meubelfabrikanten, architecten, aannemers, winkeliers en handelaren. Wood and Stones heeft recentelijk bijvoorbeeld vloeren en antiek hout geleverd voor het decor van een filmproductie. Bovendien betreffen dit niet alleen klanten uit Nederland, maar van over de hele wereld, zoals onder andere Amerika, Frankrijk, Zwitserland, Denemarken, Engeland et cetera.
Op het moment zijn er in totaal 12 personen werkzaam bij Wood and Stones. Zij voeren taken uit variërend van het leggen van vloeren, sloopwerkzaamheden, in- en verkoopactiviteiten en helpen in het enorme magazijn van Wood and Stones.
Wood and Stones is sponsor van Stichting Kind en Ziekenhuis, een stichting die opkomt voor kinderen in de zorg. Daarnaast sponsort zij tevens de Enschede Lions, een lokale ijshockeyclub.

Assortiment

Op de website van Wood and Stones is een groot assortiment aan houten vloeren, natuursteen, antieke bouwmaterialen te vinden. Ook bijzondere ramen of vloeren, tuinhout en bouw- en timmerhout kunnen worden geleverd door het bedrijf. De materialen en producten kunnen over het algemeen gewoon online besteld worden, waarna ze door de klant afgehaald kunnen worden of desgewenst door Wood and Stones bij de klant afgeleverd worden. Het assortiment op de website betreft echter slechts een deel van het totale assortiment. Het totale assortiment is te bekijken in de showroom, loodsen en terreinen van Wood and Stones.

Contact opnemen met Wood and Stones

Wood and Stones is gevestigd in Enschede aan de Lonnekerburgstraat 104 (7547 AL). De houtgroothandel is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.30 uur, en op zaterdag tussen 10.00 en 15.00 uur. Telefonisch is de groothandel bereikbaar via telefoonnummer 053 – 4317776. Daarnaast kan zij ook per e-mail via info@woodandstones.nl of via het contactformulier op haar website (www.woodandstones.nl) worden gecontacteerd. Tenslotte heeft Wood and Stones ook een eigen Facebookpagina waarop zij regelmatig voorbeelden van door haar geleverd werk of artikelen plaatst, samen met zo nu en dan ook winacties voor haar klanten.